Auteurscollege

Hoera! Nieuw jaar, plannen maken … boek schrijven

Vind jij het ook zo fijn om nieuwe plannen te maken? Het jaar af te sluiten en het gevoel krijgen dat je met een schone lei kunt beginnen? Ik wel. Ik krijg veel energie van nieuwe projecten en zie dan altijd veel mogelijkheden om me heen.

100 dingen die je absoluut wilt doen

Van de week keek ik naar de reis van de Australische Sebastian Terry. Een jonge vent die door de dood van een van zijn vrienden in 2009 aan het denken werd gezet en zijn leven over een geheel andere boeg gooide. Hij maakte een bucketlijst van 100 dingen die hij absoluut gedaan wilde hebben voor hij zou komen te overlijden. Hij is direct begonnen om de eerste punten op zijn lijst weg te strepen. Je kunt op zijn site kijken hoe ver hij nu is en wellicht doe je inspiratie op. Zo is hij is getrouwd met een vreemde, heeft het weerbericht op televisie gepresenteerd en is liftend door Australië getrokken. Op zijn lijst stond het schrijven van een boek op nummer 100. Die is nu doorgestreept.

Naar aanleiding van zijn enthousiasme heb ik ook een lijst gemaakt en ben gestart met de uitvoer ervan. Wat een spannend gevoel geeft dat!

Hoe ziet jouw bucketlijst eruit?

Hoe zou jouw bucketlijst eruit zien? Lukt het jou om zomaar honderd punten op te schrijven, variërend van hele eenvoudige tot bijna onmogelijke?

En heb jij het schrijven van een boek op je lijst staan? Doe er dan nu wat aan. Ik help je er graag mee.

Ik wil een boek schrijven (punt 100 op de lijst!)

Heb jij nu ook zin om aan de 100 dingenlijst te gaan beginnen? Maak dan nu een eerste start. Ga voor je dromen. Zonder dromen geen plannen, en geen resultaat. En je bent het waard om je dromen waar te maken.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Populaire blogs

Claim autoriteit en geef je eigen boek uit

Samen brengen we jouw beste businessboek ooit uit

Ik weet hoe moeilijk het is om

een bestseller van de grond te krijgen en hoe belangrijk het hierin is om met de juiste mensen in contact te komen.

Wil je ook jouw eigen businessboek schrijven? Plan een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden voor jou!

Auteurscollege schrijf een succesvol boek

Plan een afspraak

voor jouw persoonlijk stappenplan naar een bestseller

Schrijf een boek zakelijk managementboek