Auteurscollege

Bestseller Startup

Tweedaags event op 11 en 12 oktober met private publisher Bianca Kroon

Voor ambitieuze ondernemers die aan de slag willen met de ontbrekende schakel in hun business

Hey stoere ondernemer,

De algemene indruk van het schrijven van een boek is dat het bloed, zweet en tranen kost. Jarenlang ploeteren, in je uppie, op een onbewoond eiland. Ver van familie, vrienden en plezier. Je leven bestaat dan uit: een leeg scherm, schrijven, herschrijven, wegstrepen, schrijversblok en opnieuw beginnen.

Ik kan me goed voorstellen dat je met bewondering kijkt naar de ondernemers die het wel voor elkaar hebben gekregen om hun boek te schrijven en ik kan me ook voorstellen dat je misschien met een beetje wrevel naar je concurrenten met een boek kijkt. Zit er iemand bij die over jouw onderwerp schrijft en die veel minder ervaring of kennis heeft? En die het eigenlijk niet verdient om zich expert te noemen? Dat is echt balen!

Dat jij je boek nog niet hebt, voelt misschien wel als de ontbrekende schakel in je business. De vierde poot van een tafel die weliswaar staat, maar na een klap van de concurrent, omver valt. Met alle notitieblaadjes, post-its en schriftjes met aantekeningen van jaren. Een berg aan kennis die niets waard is, zolang het ongesorteerd op de grond ligt of in je hoofd zit.

Ik gun ieder mens zijn bestseller, maar vooral jou … stoere ondernemer en kennisleider in jouw vakgebied. 

Weet jij diep van binnen dat een boek de ontbrekende schakel is in jouw business en wil je de belangrijkste stap zetten zodat jij binnenkort een toost kunt uitbrengen op jouw eigen boeklancering? Dan is de Bestseller Startup jouw place to be. 

Zorg dat je de autoriteit in je vakgebied blijft. Wat kost het jou als je geen boek hebt?

De Bestseller Startup heb ik speciaal voor jou ontwikkeld als je een ervaren ondernemer bent en je:

De Bestseller Startup is de sleutel om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jouw eigen bestseller. Je start met chaos in je hoofd en na twee dagen heb jij de structuur van je bestseller in handen.

Een jaar geleden kreeg ik het Spaans benauwd als ik maar dacht aan het schrijven van een boek. Zes weken na verschijnen gaf ik de opdracht voor de herdruk!

Ik weet hoe moeilijk het is om

je kennis om te zetten in woorden en hoe belangrijk het is om je boek voor jou te laten werken.

En daarom begeleid ik sinds 1999 professionals die een boek schrijven. Mijn hart ligt bij ambitieuze ondernemers met een visie.

Ik heb een beproefde methodiek ontwikkeld die je helpt om je beste boek ooit in 10 weken te schrijven, zonder afleiding. En om het boek in te zetten als marketing masterpiece.

Auteurscollege schrijf een succesvol boek

Kom jij in aanmerking voor een plek in de Bestseller Startup?

Je bent een ambitieuze professional en bent steeds in ontwikkeling

Je hebt een succesvolle, authentieke business

Je wilt jouw kennis en visie vastleggen voor een ander het doet

Je hakt makkelijk knopen door.

Data en locatie

Deze 2-daagse Bestseller Startup vindt plaats op woensdag 11 en donderdag 12 oktober 2023

Woensdag 11 oktober

  • 9.30-16.30 uur
  • Inclusief lunch
  • Op een inspirerende locatie

Donderdag 12 oktober

  • 9.30-16.30 uur
  • Inclusief lunch
  • Op een inspirerende locatie

Voor de snelle beslisser
Tot 1 oktober 2023 23.59 uur
is de investering €2.497,-, excl. btw

Zorg ervoor dat mensen om je heen zien wat je waard bent

Een eigen bestseller binnen handbereik

De meeste experts vinden het ontzettend moeilijk om een boek van de grond te krijgen en raken hierdoor overweldigd.

Ik help jou om van jouw boek een succes te maken.

Hierdoor kan je met trots autoriteit in jouw markt claimen en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Maximaal 8 ambitieuze ondernemers zodat je persoonlijke aandacht kunt krijgen. Het uitgangspunt is dat je de ruimte hebt om aan de slag te gaan met je eigen bestseller.

Op woensdag en donderdag gaan we aan de slag van 9.30 tot ca. 16.30 uur op een prachtige locatie in het midden van het land. Alle materialen die nodig zijn om het fundament voor jouw bestseller te leggen, kun je daarna mee naar huis nemen.

Op beide dagen wordt er voor je gezorgd, zodat je maximale waarde kunt behalen uit deze dagen. Je krijgt een (h)eerlijke en gezonde lunch en een afsluitende ‘borrel’. Na aanmelding kun je je dieetwensen kenbaar maken, omdat we daar met liefde rekening mee houden.

De Bestseller Startup is voor vele branches toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan de eigenaar van een bouwbedrijf, een rechter/mediator, een relatiecoach, een HR-adviseur, een salesconsultant, een klinisch-psycholoog, een vogeldierenarts, een marketingspecialist, een zorgprofessional, een high-end businesscoach en een financieel adviseur.

We helpen je graag verder! Stuur dan even een mail naar support @ auteurscollege.nl

Plan een afspraak

voor jouw persoonlijk stappenplan naar een bestseller

Schrijf een boek zakelijk managementboek