Bestseller startup

TWEEDAAGS EVENT
OP 19 (ONLINE) EN 20 JANUARI (LIVE)
MET PRIVATE PUBLISHER BIANCA KROON

Voor succesvolle ondernemers die de ontbrekende schakel in hun business zo snel mogelijk willen maken.

 • Ontdek hoe je het fundament van jouw bedrijf vertaalt naar een bestseller

 • Waarmee je nieuwe deuren opent naar meer business

 • Want wat je uitstraalt wordt krachtiger door het boek dat je overhandigt

 • Hoe minder je jezelf probeert te verkopen, hoe aantrekkelijker je wordt

 • En hoe meer aanzien je krijgt als autoriteit!

Hey stoere ondernemer,

Pasgeleden stond er leuk artikel in de krant over een echtpaar dat samen een boek had uitgebracht en ze toostten op de boeklancering. Man en vrouw stonden op de foto, hand in hand naast elkaar: twee senioren van 80plus. Nog steeds gelukkig samen. Ze hadden er meer dan dertig jaar over gedaan tussen het moment van starten en het fysieke boek in handen krijgen. DERTIG jaar!

Natuurlijk waren er gegronde redenen, zoals werk, huishouden, kinderen, vakanties en ziekte. En ze hadden een paar voordelen: dankzij een vaste baan kwam er geld binnen, ze hadden geen visie of eigen methode te delen, er waren geen concurrenten en … ze zijn allebei blijven leven om de boeklancering mee te kunnen maken.

Dertig jaar is een lange tijd en ik begrijp dan ook best dat je het schrijven van je boek voor je uitschuift. Zeker als je dit soort ‘feel-good’artikelen leest. Als je ondernemer bent, dan heb je iets waardevols te delen. Iets waar je anderen blij mee maakt, mee kunt helpen of kunt leren. En je zoekt naar manieren waarop je dat snel en doelgericht kunt doen. Effectief, zonder pijn en zonder moeite. Met deze instelling ben je immers succesvol geworden.

De algemene indruk van het schrijven van een boek is dat het bloed, zweet en tranen kost. Jarenlang ploeteren, in je uppie, op een onbewoond eiland. Ver van familie, vrienden en plezier. Je leven bestaat dan uit: een leeg scherm, schrijven, herschrijven, wegstrepen, schrijversblok en opnieuw beginnen.

Ik kan me goed voorstellen dat je met bewondering kijkt naar de ondernemers die het wel voor elkaar hebben gekregen om hun boek te schrijven en ik kan me ook voorstellen dat je misschien met een beetje wrevel naar je concurrenten met een boek kijkt. Zit er iemand bij die over jouw onderwerp schrijft en die veel minder ervaring of kennis heeft? En die het eigenlijk niet verdient om zich expert te noemen? Dat is echt balen!

Dat jij je boek nog niet hebt, voelt misschien wel als de ontbrekende schakel in je business. De vierde poot van een tafel die weliswaar staat, maar na een klap van de concurrent, omver valt. Met alle notitieblaadjes, post-its en schriftjes met aantekeningen van jaren. Een berg aan kennis die niets waard is, zolang het ongesorteerd op de grond ligt of in je hoofd zit.

Ik gun ieder mens zijn bestseller, maar vooral jou … stoere ondernemer en kennisleider in jouw vakgebied. Op 19 en 20 januari 2023 vindt de Bestseller Startup plaats, een kleinschalig 2-daags event, dat lifechanging zal zijn.

Op deze dagen gaan we aan de slag met het allerbelangrijkste van elke bestseller: de basis van je boek. Het fundament dat ervoor zorgt dat jouw boek staat als een huis en dat ervoor kan zorgen dat jouw boek de bestseller wordt die jij voor ogen hebt.

Aan het einde van de tweede dag heb jij de structuur van je bestseller in handen. Je kunt dus direct beginnen met het vullen van de blanco pagina’s in je boek.

Tijdens deze twee dagen ontvang je, daarnaast, alle ingrediënten en geniepige geheimpjes die er nodig zijn om je boek te creëren, te publiceren en ervan te profiteren.

Omdat het bij deze Bestseller Startup om high value gaat (kwaliteit boven kwantiteit), is het aantal plaatsen beperkt. Dit zorgt ervoor dat je de ruimte hebt om aan jouw eigen verhaal te werken en kun je de aandacht krijgen die je verdient. De eerste plaatsen zijn gereserveerd voor mijn auteurs. Er is een aantal extra tickets beschikbaar voor andere professionals die de stap nemen om hun business boek te schrijven.

Weet jij diep van binnen dat een boek de ontbrekende schakel is in jouw business en wil je de belangrijkste stap zetten zodat jij in 2023 een toost kunt uitbrengen op jouw eigen boeklancering, dan is de Bestseller Startup de place to be.

Zorg dat je de autoriteit in je vakgebied blijft. Wat kost het je als je geen boek hebt?

De Bestseller Startup heb ik speciaal voor jou gecreëerd als je een ervaren ondernemer bent en:

… ziet dat je concurrenten als experts worden gevraagd door pers & media, terwijl jij de kennisleider bent
… je blijft zoeken naar excuses om jouw bestseller niet te schrijven
… je denkt dat een boek schrijven heel veel tijd kost
… dit jaar nieuwe deuren wilt openen dankzij je boek.

De Bestseller Startup is de sleutel om nieuwe deuren te openen met jouw eigen bestseller.
Je start met chaos in je hoofd en na twee dagen heb jij de structuur van je bestseller in handen.

Slimme, succesvolle ondernemers schrijven een boek, omdat ze ervan balen …

… dat ze steeds moeten uitleggen wat ze doen, soms wel drie keer aan dezelfde persoon
… dat ze worden vergeleken met anderen die een veel lager niveau hebben
… dat minder ervaren concurrenten als expert worden uitgenodigd bij pers & media
… dat ze steeds ‘op jacht’ moeten voor nieuwe klanten.

Terecht kiezen zij voor de ontbrekende schakel in hun marketing. Met een boek heb je een veel groter bereik dan jij fysiek aan zou kunnen. Een bestseller creëert zakelijke kansen voor je en prospects benaderen je vanzelf.

“Een jaar geleden kreeg ik het Spaans benauwd als ik maar dacht aan het schrijven van een boek. Zes weken na verschijnen gaf ik de opdracht voor de herdruk!”

Hoe zou het voor jou zijn als prospects na het lezen van je boek naar je toekomen en aangeven dat ze met jou willen werken?

Ervaar in 2 dagen hoe simpel het is om de basis van jouw bestseller te maken

In de Bestseller Startup ben je 2 dagen bezig met de belangrijkste ingrediënten om je eigen bestseller te creëren: Wat is voor mij echt belangrijk? Als alles mogelijk was, wat zou ik dan willen bereiken met mijn boek?

Speciaal voor ambitieuze ondernemers heb ik deze tweedaagse Bestseller Startup gecreëerd. Je legt op een effectieve manier het fundament van jouw beste boek ooit.

Aan het einde van de tweede dag weet je dat er ook voor jou een bestseller is weggelegd, die je zonder moeite schrijft. Een boek dat jou, uiteindelijk, meer tijd, meer omzet en meer plezier in het leven oplevert.

Met de Bestseller Startup kies je voor kwaliteit boven kwantiteit en je gaat alleen nog voor het allerbeste.

Voor het creëren van je bestseller heb je niet alleen je kennis en ervaring nodig, maar ook een andere omgeving met gelijkgestemden.

Ervaar dat het opzetten van je bestseller simpel is

Tijdens de Bestseller Startup krijg je helderheid over de vervolgstappen om jouw bestseller te creëren, te publiceren en ervan te profiteren. Je ontdekt o.a.:

 • Je wordt 2 dagen meegenomen in de bijzondere wereld van het uitgeven van boeken. De live dag is op een prachtige locatie, waar je ongestoord het fundament van je droom kunt leggen.

 • Je brengt schaamteloos in kaart wat jij zou willen bereiken met jouw bestseller.

 • Je hebt helder met wie je het allerliefste wilt werken. Je richt je op de doelgroep bij wie jij volledig tot je recht komt.

 • Je ontwikkelt het meest waardevolle aanbod dat je kunt bedenken en hangt er een prijs aan die recht doet aan de levensveranderende transformatie die jouw klanten ermee kunnen realiseren.

 • Je leert de ingrediënten die er nodig zijn om met je bestseller jou als vanzelfsprekende autoriteit in je vakgebied vast te leggen.

 • Je verkiest kwaliteit boven kwantiteit.

 • Je maakt gebruik van jouw unieke waarde en doet alleen wat bij jou past.

Als je toch moet kiezen, kies dan voor het beste

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Over Bianca Kroon

Ik was die boekenwurm, die elke week een stapel boeken uit de bibliotheek haalde, deze verslond en binnen mum van tijd weer terugbracht. En in de tijdschriftenuitgeverij van mijn vader ontstond mijn liefde voor het creëren van tekst. Ik had alle onderdelen bekeken en wist het zeker: tekstschrijver/redacteur was mijn stiel.

Ik ben nu meer dan 40 jaar actief binnen de uitgeverijsector, waarvan 32 jaar als ondernemer. In 1999 ben ik in opdracht van educatieve uitgeverijen begonnen met het begeleiden van auteurs bij het schrijven van lesmateriaal. Bijna 2.000 auteurs heb ik geholpen om hun boek gepubliceerd te krijgen.

Samen met de auteur een boek maken dat bij hem of haar pas, daar haal ik nog steeds, na al die jaren, veel energie en voldoening uit. Maar ik wil meer. Een mooi boek hoort niet onder een bed te verstoffen. Een bestseller moet stralen, laat de auteur shinen (wel of niet op het podium) en zorgt voor meer en betere omzet.

Mijn nieuwsgierigheid om te weten hoe dingen werken, heeft geleid tot Auteurscollege: kenniscentrum voor professionals bij het schrijven, produceren, uitgeven en promoten van hun boek. Dit altijd in samenwerking met vakexperts, die op dezelfde manier in het leven staan als ik: gepassioneerd, enthousiast en vol vertrouwen in de kwaliteit van het werk.

Ik zie mogelijkheden waar een ander stopt en maak creatieve vertaalslagen, zodat elke auteur zijn eigen marketingplan op maat kan trekken.

Kom jij in aanmerking voor een plek in de Bestseller Startup?

 • Je bent een ervaren coach, adviseur of expert en bent jezelf altijd aan het doorontwikkelen

 • Je hebt een succesvolle, authentieke business

 • Je hebt zin in big business with ease

 • Je hakt makkelijk knopen door

Ben jij dit? Dan ben je welkom!

Betaling in 3 termijnen mogelijk

…NIET voor ondernemers die…

…na het lezen van deze pagina denken: “Ik kan geen boek schrijven in mijn situatie”. De Bestseller Startup is voor ondernemers die denken in mogelijkheden, niet in moeilijkheden.

…die denken dat ze bij mij een golden ticket kopen. Meedoen met Bestseller Startup is de eerste stap. Je zult je schouders eronder moeten zetten om je bestseller te schrijven.

…die wel coaching willen, maar alleen als de coach zegt wat zij willen horen.

…die alleen maar komen halen en niet bereid zijn om good practices uit hun eigen business te delen. De magie van een bestseller ontstaat als je authentiek en jezelf durft te zijn.

…afhankelijk zijn en steeds nieuwe dingen bedenken om het oude niet af te hoeven maken. De Bestseller Startup is voor ondernemers die zelfstandig kunnen beslissen over de koers van hun bedrijf.

DATA EN LOCATIE

Deze 2-daagse Bestseller Startup vindt plaats op donderdag 19 en vrijdag 20 januari 2023.

Op donderdag 19 januari is het online (14.00-16.30 uur), op een voor jou comfortabele plek.

Op vrijdag 20 januari (9.30-16.30 uur) zitten we op een inspirerende locatie.

VOOR DE SNELLE BESLISSER

Tot 11 januari 2023 23.59 uur is de investering € 2.497,-

Betaling in 3 termijnen mogelijk

Surround Yourself
With People Who See
Your Value And
Remind You Of It

Hoeveel mensen doen er mee?

Het is moeilijk in te schatten op dit moment, maar er zullen zo’n 12 ambitieuze ondernemers aanwezig zijn. Dit kan natuurlijk meer of minder worden. Het uitgangspunt is dat iedereen de ruimte heeft om aan de slag te gaan met zijn eigen bestseller.

Hoe zien de dagen eruit?

Op donderdag 19 januari ben je online aanwezig, van 14.00-16.30 uur. Je ontvangt hiervoor de materialen. Houd rekening met een inspirerende omgeving, waar je rustig kunt werken.

Op vrijdag 20 januari gaan we met elkaar aan de slag van 9.30 tot ca. 16.30 uur op een prachtige locatie in het midden van het land. Alle materialen die nodig zijn om het fundament te leggen, kun je daarna mee naar huis nemen.

De hele dag wordt er voor je gezorgd, zodat je maximale waarde kunt behalen uit deze dag. Je krijgt een (h)eerlijke en gezonde lunch en een afsluitende ‘borrel’. Na aanmelding kun je je dieetwensen kenbaar maken, omdat we daar met liefde rekening mee houden.

Uit welke branches komen de deelnemers?
De Bestseller Startup is gedaan door onder andere de eigenaar van een bouwbedrijf, een rechter/mediator, een relatiecoach, een HR-adviseur, een salesconsultant, een klinisch-psycholoog, een vogeldierenarts, een marketingspecialist, een zorgprofessional, een high-end businesscoach en een financieel adviseur.

Heb je nog vragen?

We helpen je graag verder! Stuur dan even een mail naar support @ auteurscollege.nl