Auteurscollege

Boek levert meer omzet op

Het is hot om een boek te schrijven. Veel mensen praten erover, weinig mensen doen er wat mee. Het is een grote beslissing om een boek te schrijven en uit te brengen. De meeste mensen moeten daar lang over nadenken. En terecht.

Een boek schrijven kost bloed, zweet en tranen. Een boek schrijven kost tijd die je niet kunt doorbrengen met familie, vrienden of collegae. De meeste auteurs schrijven hun boek terwijl ze een drukke baan en/of gezin hebben. Wat bezielt hen toch?

Een boek geeft erkenning

Een boek geeft je erkenning. Een bewijs dat je iets kunt. Met jouw boek laat je iets van waarde na. Je durft ervoor uit te komen dat je expert bent op jouw vakgebied.

Een boek geeft vertrouwen

Een boek geeft vertrouwen. Kijk eens naar jezelf. Luister jij drie uur lang naar iemand die vertelt hoe goed hij is? Of kruip je liever op de bank met zijn boek en lees je binnen drie uur zijn boek uit?

Een boek levert extra inkomen

Een boek is geen noodzaak. Iedereen kan zijn business prima doen zonder een boek. Maar je zult veel meer business en omzet krijgen met een boek. Een boek levert extra inkomen op.

In een onderzoek heb ik mijn klanten gevraagd wat er is veranderd sinds zij hun boek hebben geschreven en gepubliceerd. Is hun leven verbeterd? In welk opzicht? Welke deuren zijn er geopend sinds de publicatie van het boek? En was het de moeite van alle inspanningen waard?

De resultaten zijn in een boek verwerkt: Vijf bestsellers die leiden tot meer omzet. Je kunt een downloadable versie van dit boek opvragen: info @ auteurscollege.nl. Gratis.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Populaire blogs

Claim autoriteit en geef je eigen boek uit

Samen brengen we jouw beste businessboek ooit uit

Ik weet hoe moeilijk het is om

een bestseller van de grond te krijgen en hoe belangrijk het hierin is om met de juiste mensen in contact te komen.

Wil je ook jouw eigen businessboek schrijven? Plan een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden voor jou!

Auteurscollege schrijf een succesvol boek

Plan een afspraak

voor jouw persoonlijk stappenplan naar een bestseller

Schrijf een boek zakelijk managementboek