Referenties

Wat andere professionals van Auteurscollege en werken met Bianca Kroon vinden.

Annemarie Timmermans

Joep Vercauteren

Judith Bootsman

Mark van Beek

Bijzonder aan Bianca is dat ze niet alleen kijkt naar mijn persoonlijke wensen maar ook naar de commerciële belangen op lange termijn. Ze heeft me gestimuleerd mensen te interviewen die achteraf heel belangrijk bleken te zijn voor mijn netwerk en omzet. Haar marketingbewuste aanpak is heel persoonlijk, prettig en op een manier die bij mij past. Ik kan haar van harte aanbevelen als je boek wilt schrijven wat impact maakt, zodat jij meer omzet en erkenning krijgt.

Lieke Lange, auteur van Carrière Switch

Ik twijfelde er al een tijdje over om een boek te gaan schrijven, omdat ik bang was dat het ontzettend veel tijd zou kosten (en 2 of 3 jaar zou duren). Toen Bianca tijdens een workshop beweerde dat het mogelijk was om binnen 3 maanden een manuscript te schrijven, geloofde ik daar dus niet veel van. Maar toch besloot ik om het erop te wagen. En ze had gelijk! De allereerste versie van mijn boek was al na 10 weken klaar. Omdat ik Bianca’s aanpak volgde en ze me elke week vooruit hielp. Dankzij Bianca lag mijn boek 10 maanden na onze eerste ontmoeting al in de schappen

Martine Teeselink, auteur van Elke week goede leads

Bianca is probably the best professional I have ever worked with. Her technical skills, personal and professional integrity are second to none. I work regularly with Bianca and every time it boosts the financial success of my business.

Karen Sutton-Johal, author of The 4 Money Mindsets

Vanaf de zomer van 2018 ben ik de samenwerking aangegaan met Bianca om mijn boek te schrijven. Bianca geeft mij gedurende het schrijfproces continue het vertrouwen dat ik nodig heb om door te gaan. Ze is enthousiast en denkt mee waardoor ik het gevoel krijg dat we dit met z’n tweeën doen. Door haar natuurlijke autoriteit lever ik wekelijks de teksten op die we met elkaar hadden besproken. Ze geeft me praktische tips, waardoor het helemaal ‘mijn’ boek wordt en ik mij niet laat afleiden door wat anderen ervan vinden. Alle zaken die wij bespreken tijdens onze wekelijkse skype-calls worden op professionele wijze door Bianca beschreven en bevestigd. De werkwijze van Bianca geeft mij rust en stimuleert mij om mijn droom waar te maken. Een eigen boek in handen.

Mark van Beek, auteur van Over Winnen

Ik ken Bianca als mijn uitgever: ze heeft het hele proces van ‘een idee in mijn hoofd’ tot de daadwerkelijke presentatie van mijn fysieke boek heel stimulerend en professioneel begeleid. Aanmoedigend waar nodig, met zachte hand bijsturend en meedenkend, reddend als het mis leek te gaan en altijd betrouwbaar in haar afspraken. Heel fijn om op deze manier jezelf te presenteren met een boek: Bianca biedt de perfecte combinatie van autonomie en deskundige begeleiding.

Wanda Everts, auteur van Elegant beïnvloeden 

Tijdens het schrijven van mijn eerste boek Koud, Kouder, Koudst, heb ik een aantal maanden intensief met Bianca samengewerkt. Ze heeft met haar kennis en ervaring een belangrijke bijdrage geleverd aan het tot stand brengen van dit boek. Van het structureren van de ideeën tot het redigeren van de teksten en het contact met de drukker, alles heeft Bianca met grote betrokkenheid en op een persoonlijke manier geregeld. Hoewel de tijdsspanne waarin het boek gepubliceerd moest worden bijzonder krap was, heeft dit Bianca nooit van de wijs gebracht en bleef de kwaliteit absoluut bovenaan staan. Voor een schrijver is het heel erg prettig om zo’n professionele sparringpartner te hebben die de helikopterview houdt en die je door het gehele proces begeleidt

Sander Bennink, auteur van Koud, Kouder, Koudst

Voor het schrijven van ons eerste boek gebruik gemaakt van de uitstekende know-how van Bianca. Zowel haar adviezen voor als tijdens het schrijven van het boek alsmede de controle en begeleiding tot het moment van het drukken van het boek hebben ons in staat gesteld een hoogwaardig boek af te leveren. Hoewel we Bianca al veel langer kennen hebben we nog nimmer de gelegenheid gehad gebruik te maken van haar uitstekende expertise die met een ongelooflijke positieve drive wordt gebracht.

Rolf Tempelman, auteur van Koud, Kouder, Koudst

De structuurdag met Bianca heeft me meer verdieping en inzicht gegeven in hoe mijn boek vorm kan krijgen. Bianca stelde op het juiste moment de goede vragen en liet mij ook rustig nadenken om mijn gedachten te ordenen. Ik kan vanaf vandaag aan de slag met het creatieve proces van schrijven.

Susan Pantlin, auteur van De overgangsgeneratie

I enjoyed working with Bianca as my book coach. Her feedback and guidance on structuring my own spiritual memoir were most helpful. She was interested and willling to give me constructive feedback and took time to explain what she felt worked and why, and what didn’t. I am much happier with the end result now and look forward to sharing my story and book with others due to our work together. Thank you for listening and being a caring and insightful coach.

Gill Potter, auteur van Sacred Paths Entwined