Uitnodiging relatiedag Je kunt alles bereiken wat je wilt!

Uitnodiging relatiedag

Je kunt alles bereiken wat je wilt!

15 juli 2016

Je bent van harte uitgenodigd voor vrijdag 15 juli 2016, een inspirerende, te gekke, vrolijke dag waarbij jij centraal staat!

Deze interactieve dag in Apeldoorn wil je niet missen,
want het gaat om jou.


Je ontmoet en wordt geïntroduceerd. Je ziet, wordt gezien en erkend. Je gaat lachen en wordt geïnspireerd. En we luisteren naar jouw verhaal!

Natuurlijk komt het boek ter sprake. Het maakt niet uit of jij je boek al hebt gepubliceerd, aan het schrijven bent of er nog over denkt.

Lucinda DouglasLucinda, Life & Business Inspirator, heeft haar boek geschreven en zal op haar ludieke, frisse wijze over haar schrijfproces en het nut van haar boek vertellen. En wat ze doet om het boek voor haar te laten werken.

Haar kennis en ervaring zal ze delen, zodat iedereen het verschil kan maken in zijn eigen leven. Lucinda is praktisch en nu-gericht. Ze zegt: ‘Persoonlijk succes gaat aan zakelijk succes vooraf’.

Dit mag je echt niet missen, want wat zij kan, kan jij ook!

Aan het einde van de dag vertrek je met je boekwerk vol inzichten. Vergeet dan ook niet om voldoende papier en pen mee te nemen.

Programma op 15 juli 2016

  • 09.30 uur: ontvangst
  • 10.00 uur: workshop
  • 11.15 uur: workshop
  • 12.30 uur: overheerlijke en verantwoorde lunch
  • 13.30 uur: living library
  • 16.00 uur: borrel

Om deel te kunnen nemen, betaal je slechts mee aan de lunch, versnaperingen en de locatie (47 euro, excl. btw).

Het wordt een dag met bijzondere ontmoetingen en onverwachte wendingen. Je hebt de kans om in de spotlight te staan en wees dan niet bang om los te gaan. En vooral, geniet van wat er gebeurt. Gun je iemand deze inspirerende dag? Bestel eenvoudig meerdere tickets en neem hem/haar mee!

Meld je snel aan, want er zijn 50 plekken en ik zou het voor jou super vinden dat je erbij bent.

bestel button