Op maat gemaakte video voor professioneel spreker

Professionele sprekers weten hoe belangrijk het is om een goede video op de website te hebben. Een video waaruit duidelijk blijkt dat jij weet hoe je je gedraagt op het podium, dat je weet waarover je praat en waaruit blijkt dat je spreekervaring hebt. Binnen de sprekerswereld zeggen ze wel: ‘hoe beter je video, hoe hoger je tarief’.

 

Video maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan een video te komen:

  • Je kunt een afspraak maken met de organisator van het event waar jij spreekt, dat je jouw presentatie op video ontvangt.
  • Je kunt een crew inhuren om een video van jou te maken tijdens je presentatie.
  • Je kunt je zwager vragen om jou te filmen wanneer je een workshop of training geeft.
  • Je kunt een stagiair regelen die met je meeloopt en die alles opneemt.
  • Je kunt een statief kopen en net zolang opnemen tot je tevreden bent met het resultaat.
  • Of …

Je kunt leren van sprekers mèt een video hoe zij hun video hebben gemaakt.

 

Visueel marketinginstrument

Van de week kwam ik een bijzonder initiatief tegen. Drie sprekers hebben de koppen bij elkaar gestoken: Hans de Graaf, Frowa Schuitemaker en Jan van Egmond. Alle drie waren toe aan de volgende stap in hun professionele sprekersloopbaan: een goede en professionele video. Een video die potentiele opdrachtgevers toont wat zij kunnen verwachten. Een visueel marketinginstrument van 2 minuten, 10 minuten of 45 minuten dat meer doet dan duizenden woorden.

 

Professionele crew

Een professionele crew inhuren betekent al snel een investering van € 2.500 tot € 3.000. Absoluut lonend, maar de betreffende drie sprekers wilden meer dan alleen een opname.

 

Uniek concept

Ze hebben een concept bedacht waarbij alle vereisten voor een goede en professionele video werden meegenomen, zoals goede geluidskwaliteit, publiek, een professionele technicus voor de regie, tegen slechts 1/3 deel van de kosten die je al eenling zou hebben.

Dat is Moderne breininzichten voor besluitvorming, communicatie & implementatie geworden. Een inhoudelijk sterk en aantrekkelijk event op vrijdag 19 mei 2017, waarbij je in één middag praktische richtlijnen ontvangt om het beste uit je brein, uit jezelf en je organisatie te halen.

De sprekers: Hans de Graaf | Frowa Schuitemaker | Jan van Egmond

Speciale actie voor relaties van Auteurscollege

De opnames worden gemaakt in een tv-studio met vaste camera’s en een aparte regieruimte, waar een technicus zit. Er is ruimte voor 40 personen.

Wil jij erbij zijn omdat het onderwerp je aanspreekt, of om te ervaren hoe het concept werkt en de sprekers de vragen stellen die jij belangrijk vindt? Relaties van Auteurscollege kunnen kennismaken met deze bijzondere manier van samenwerken.

Tijdens de netwerkborrel is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en contact te leggen met andere professionele sprekers.

De organisatie heeft tien plekken beschikbaar voor relaties van Auteurscollege tegen een sterk gereduceerd tarief.

Via onderstaande button vind je alle informatie over het event. Gebruik de code ‘auteur’ bij het aanmelden. De eerste tien aanmeldingen ontvangen € 150 euro korting.