Schrijf een boek om gehoord en gezien te worden

Onderscheid je van vakgenoten. Schrijf een boek

Veel ondernemers en professionals zien niet hoe bijzonder het is wat zij iedere dag doen. Voor hen is hun dagelijkse werk de gewoonste zaak van de wereld. En toch heeft iedere professional zijn eigen unieke verhaal en expertise. Een boek helpt je om aandacht te vestigen op jou als persoon en op je bedrijfsactiviteiten.

Als jouw naam als auteur op een boek staat, dwing je respect en bewondering af. En dat trekt mensen aan. Of je nu wilt of niet, een boek opent deuren voor je en levert je altijd klanten en extra omzet op. Vaak uit een verrassende hoek. Kies voor een schrijfcoach!

Jouw boek als dé omzetgenerator

Ik help je om gehoord en gezien te worden

Vijf bestsellers die leiden tot meer omzet!

Je ontvangt de downloadable versie van mijn boek wanneer je je gegevens invult.

Voornaam

E-mailBen je professioneel spreker?

Of heb je ambitie om op het podium te staan, dan is je boek je maatje. Hij zorgt voor extra verkoopmogelijkheden, attentiewaarde en zorgt ervoor dat jij als betrouwbaar wordt gezien.

In 90 dagen een kwalitatief boek

Auteurscollege biedt gestructureerde schrijfbegeleiding bij het omzetten van kennis naar een kwalitatief goed boek, in 90 dagen. Daarnaast wordt je tekst publicatiewaardig gemaakt, zoeken we samen naar de beste oplossing om het boek uit te geven en om het zo snel mogelijk in de handen te krijgen van je potentiële klant.

Dit levert je boek op

 • Je helpt andere mensen met jouw ervaring en kennis.
 • Je boek opent nieuwe deuren voor je.
 • Je wilt op het podium staan, ook internationaal.
 • Je gaat voor succes en kwaliteit.
 • Je kennis en expertise zijn vastgelegd.
 • Je bereikt meer mensen dan je ooit een-op-een kunt doen.
 • Je wordt als ervaringsdeskundige gevraagd door de media.
 • Je krijgt meer van de gewenste klanten.
 • Meer en (beter) betaalde spreekopdrachten.
 • Mensen vertrouwen je.
 • Je onderscheidt je van al je vakgenoten.
 • Je wordt gezien als autoriteit.

Boeken

Technisch mankeert mij niets - Louise Brandsma

Auteursbegeleiding

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn om jezelf als sprekend expert met een boek neer te zetten? Maak dan nu een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Bekijk gerust het aanbod en misschien is er wel iets wat je heel graag wilt. Maar beslis pas nadat je gebruik hebt gemaakt van het kennismakingsgesprek. Via schrijfbegeleiding een boek schrijven. Bianca Kroon helpt je graag met auteursbegeleiding in de omgeving van Meppel.

Voor je informatie: het eerste gesprek is gratis en verplicht je tot niets.

0098192f-61cc-4c7c-8152-d55b81d13b93

Plan een vrijblijvend eerste gesprek in!

Bianca Kroon is senior schrijfcoach en kan jou de auteursbegeleiding bieden waar je naar op zoek bent. Het schrijven van een boek is een goed instrument om een autoriteit te worden binnen jouw vakgebied. Vraag je je af waar je moet beginnen en hoe je een goede structuur aanbrengt in je boek? Bianca helpt je graag verder op weg met je boek. Je hebt de mogelijkheid om een eerste gesprek in te plannen zonder verdere verplichtingen. Klikt het wel en wil je graag de samenwerking aan gaan? Dan kan het traject van de auteursbegeleiding van start gaan.

boeken

Hoe gaat de auteursbegeleiding in zijn werk?

De auteursbegeleiding wordt ingedeeld in verschillende fases. In de eerste fase wordt het fundament gelegd voor het boek. Wist je dat een goede voorbereiding wel tot 50% schrijftijd scheelt? Bianca ondersteunt je om van het idee over te gaan tot een manuscript. Bianca is jouw motivator, inspirator en coördinator. In de tweede fase wordt van het manuscript doorgewerkt naar het boek. Hier wordt onder andere aandacht besteed aan de redactie en vormgeving van het boek. In de derde fase wordt gewerkt aan de zichtbaarheid van het boek. Auteursbegeleiding inschakelen? Neem vrijblijvend contact op met Auteurscollege.

boeken-banner

Neem contact op met Auteurscollege!

Auteursbegeleiding gezocht? Wil je je boek schrijven, uitgeven en publiceren? Bianca Kroon van Auteurscollege helpt je graag verder. Wij zijn gevestigd aan de Gasgracht 1A in Meppel. Neem ook een kijkje in onze boekenkast en ontdek meer over de verschillende boeken op de website. Wil je graag contact opnemen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 085 – 87 82 832 of stuur een mail naar secretariaat@auteurscollege.nl.