Sociale media

Sociale media hebben een belangrijke rol in ons leven. Ook voor het promoten van je boek, jezelf en je bedrijf is sociale media belangrijk. Maar zie jij door alle bomen het bos nog? Of ben je de hele dag bezig met het plaatsen van posts op sociale media en is er geen tijd meer voor je eigenlijke activiteiten, zoals acquisitie en nabellen?

In vogelvlucht door sociale media

Met dit programma ga je in een vogelvlucht door de verschillende sociale media. Je leest er over de basisbeginselen, de voor- en nadelen en, natuurlijk, zijn er tips & tricks. Maar ook wordt er ingegaan op wat influencers zijn en doen, en hoe je een keuze maakt uit de verschillende influencers. 

Jouw boek en sociale media is uniek

Uniek is de module Jouw boek en sociale media. Hier ga je aan de slag om je eigen boek zo effectief mogelijk in te zetten voor het maken van content. Je bekijkt de onderdelen en hoe je ze kunt gebruiken en hergebruiken. En wanneer je dat gaat doen.

Contentkalender maken en inzetten

Ik heb heel lang gezocht naar hoe ik overzicht houd van alle content die ik heb gemaakt. In dit programma zit het einde van mijn zoektocht en laat je ik zien hoe ik de contentkalender gebruik. Aan de hand van je eigen boek ga je de contentkalender invullen. Daar waar mogelijk zijn er stappenplannen, zowel uitgebreid besproken als in praktische en handige afvinklijstjes.

Wat kun je verwachten?
Praktische informatie, tips en stappenplannen. Doel is dat je proeft van de verschillende mogelijkheden en dat je leert om je boek zo effectief mogelijk in te zetten. Op dit moment zijn er meer dan 40 pagina’s gevuld met gebundelde kennis, helemaal gericht om je boek in te zetten voor het maken van content.  

Voor wie is het programma sociale media niet bedoeld?
Als je op zoek bent naar diepgaande informatie over een bepaald onderdeel, dan is dit programma niet voor jou. Zoek je dat wel, dan zijn er voldoende aanbieders op de markt.

Het programma is opgebouwd uit zeven modules:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Contentkalender
  • Jouw boek en sociale media
  • Influencer marketing.

In dit programma zit jarenlange ervaring, uitzoekwerk en het bundelen van informatie in hapklare brokken. De informatie wordt regelmatig aangevuld of aangepast met nieuwe inzichten. 

Prijs € 47,50, excl. btw. Eenmalige aankoop, onbeperkt plezier. Bestel hier.