Schrijfcoach

Bianca Kroon

Op zoek naar een professionele schrijfcoach?

Dan ben je aan het juiste adres bij Bianca Kroon. Als ondernemer of professional vind je je eigen werkzaamheden de gewoonste zaak van de wereld. Toch beschik jij als professional over unieke kennis en expertise. Wil jij graag jouw kennis delen? Dan kan het schrijven van een boek over jouw werkzaamheden een goed instrument zijn. Heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe je zorgt voor een goede structuur in je verhaal? Bianca is senior schrijfcoach en helpt je op een professionele wijze met het schrijven van jouw boek. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken via: 085 – 8782 832.

In 90 dagen een kwalitatief boek

Als je als professional beschikt over een eigen boek dwingt dit bewondering en respect af. Dit trekt vervolgens personen aan waar mogelijke samenwerkingen uit kunnen voortvloeien. Met de hulp van een schrijfcoach zorg je ervoor dat je direct een goed fundament voor je boek legt. Dit proces is in drie fases onder te verdelen. Na een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek kun je kiezen of je wil gaan samenwerken met Bianca. Daarna wordt in fase 1 het manuscript besproken en de structuur van het boek vastgelegd. In fase 2 wordt het manuscript omgezet naar een daadwerkelijk boek. In de derde en laatste fase wordt aandacht besteed aan de zichtbaarheid van jezelf en je boek. Bianca beschikt als tekstschrijver, redacteur en uitgever over meer dan 30 jaar ervaring in de uitgeverijsector. Hierdoor kan ze jou als schrijfcoach adviseren over de manieren waarop je jouw boek kunt promoten.

Wat levert een boek jou op?

Een boek schrijven en het inhuren van een schrijfcoach vraagt natuurlijk om een investering. Maar wat kan een boek je uiteindelijk opleveren? Een boek kan voor jou als professional nieuwe deuren openen en je helpt andere mensen met jouw kennis en ervaring. Bij nieuwe deuren kun je denken aan meer en (beter) betaalde spreekopdrachten als betaald spreker. Daarnaast kun je ook gevraagd worden als ervaringsdeskundige door de media. Zorg ervoor dat mensen je vertrouwen en je je kan onderscheiden van je vakgenoten. Waarom kiezen voor een boek en een schrijfcoach?

  • Je wilt andere mensen helpen met jouw kennis
  • Je wilt als spreker op het podium staan
  • Je wilt je kennis vastleggen
  • Je wilt als ervaringsdeskundige worden gevraagd door de media
  • Je wilt worden gezien als autoriteit

Schrijfcoach inhuren? Kies dan voor Auteurscollege!

Een schrijfcoach inhuren? Kies dan voor Bianca Kroon van Auteurscollege. Bianca beschikt over jarenlange ervaring en begeleidt sinds 1999 diverse auteurs in opdracht van educatieve uitgeverijen. Bianca kan je adviezen geven over een bijpassend marketingplan voor je boek. Benieuwd wat een schrijfcoach voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 085 – 87 82 832. Je kunt ook een mail sturen via het contactformulier op de website. Het boek is een middel, geen doel!