Schrijfbegeleiding

Schrijfbegeleiding gezocht? Bianca Kroon heeft veel ervaring als schrijfcoach en helpt je graag verder op weg. Jij beschikt als professional in jouw werkgebied over unieke kennis en expertise. Door het schrijven van een boek kun jij deze kennis delen met andere professionals. Zo kun jij een autoriteit worden in jouw vakgebied en gevraagd worden als spreker of ervaringsdeskundige. Heb je geen idee waar je moet beginnen met schrijven of zoek je hulp bij het aanbrengen van structuur in je verhaal? Kies dan voor een schrijfbegeleiding van Auteurscollege! Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 085 – 8782 832.

SchrijfcursusBianca Kroon van Auteurscollege

In 90 dagen een boek van kwaliteit

Een professional die beschikt over een eigen boek, met daarin zijn expertise, dwingt bewondering en respect af. Hier kunnen nieuwe contacten en mogelijke samenwerkingen uit ontstaan. Met schrijfbegeleiding leer je om een goed fundament te leggen voor je boek. Senior schrijfcoach Bianca neemt je bij de hand in een proces dat uit drie fases bestaat. Allereerst wordt een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland om te kijken of beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen. Mocht dit positief zijn wordt in fase 1 het manuscript en de structuur van het boek besproken. In de tweede fase wordt het manuscript omgezet naar een boek en in de laatste fase wordt de focus verlegd naar het promoten en zichtbaar maken van jezelf en je boek. Bianca beschikt als senior schrijfcoach over meer dan 30 jaar ervaring in de uitgeverijsector. Bianca beschikt ook over goede contacten om het boek onder de aandacht te brengen. Bekijk hier de fases van de schrijfbegeleiding.

Cursus schrijven: dit levert het jou op!

Een boek schrijven en kiezen voor schrijfbegeleiding vraagt natuurlijk om een investering. Maar een boek kan je ook bijzonder veel opleveren, dit is wat je uiteindelijk voor ogen hebt. Waar kan je dan precies aan denken? Een boek kan voor jou als professional nieuwe deuren openen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betaalde spreekopdrachten bij bijeenkomsten. Daarnaast benadert de media regelmatig ervaringsdeskundigen om te komen spreken over een bepaald onderwerp. Een boek is een ideaal middel om jezelf te onderscheiden van je vakgenoten. Waarom kiezen voor een schrijfbegeleiding:

  • Het helpen van andere mensen met jouw kennis
  • Om als spreker op het podium te staan
  • Het vastleggen van je kennis
  • Om als ervaringsdeskundige op te treden in de media
  • Gezien worden als autoriteit

Schrijfbegeleiding volgen? Kies voor Auteurscollege!

Schrijfbegeleiding volg je bij Bianca Kroon van Auteurscollege (gevestigd in Meppel). Je neemt het snelst contact op door te bellen naar 085 – 87 82 832. Je mag ook een mail sturen naar secretariaat@auteurscollege.nl.