Auteurscollege online meetings

Online meetings

Auteurscollege biedt diverse online meetings aan. Het aanbod varieert van informatieve sessies voor wanneer je wilt weten hoe je start met het schrijven van een non-fictieboek tot en met het belang van de juiste marketing. In de meeste gevallen wordt er gebruikgemaakt van Zoom. Na aanmelding ontvang je de link met wachtwoord. De online meetings zijn live en interactief. Er is voldoende ruimte tot het stellen van vragen en je bent altijd welkom voor het maken van een afspraak voor een vervolggesprek.  

Bianca Kroon is een ervaren uitgever en deelt haar kennis op heldere en duidelijke manier. Uit alles blijkt haar liefde voor mooie en waardevolle boeken. Wie deelneemt ontvangt een schat aan informatie en inspiratie.

 

Klik hier voor meer informatie over de opkomende evenementen of meld je gelijk aan!

  • Van idee naar manuscript
  • Grootste problemen tijdens het schrijven
  • Socialmedia
  • Marketing plan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Van idee naar boek naar media, van professional naar expert’

‘Waar kan ik jou voor wakker maken?’

Na lang voor een educatieve uitgever te hebben gewerkt was er een moment dat ik vast zat met wat mijn volgende stap zou zijn. Destijds ging ik toen in een traject bij een business coach omdat ik toen iets heel anders wou gaan doen, Aloë Vera verkopen. Een maand na het traject belde mijn oude coach weer op. Hij vroeg mij waar hij mij wakker voor kon maken. Daarna kon ik einde
lijk eerlijk tegenover mezelf zijn en toegeven dat Aloë Vera dat niet was. Toen, 20 jaar geleden, heb ik een doorstart gemaakt met Auteurscollege. Ik werk met experts die hun vakgebied al hebben gekozen, maar dat betekent niet dat je carrière niet kan doorgroeien. Een boek is voor mij altijd een middel geweest naar meer en ik gun iedereen die doorstart.

Voor meer informatie over wat Bianca kan betekenen als spreker, bel: 085-8782 832 of stuur een mail.

 

 

Bianca is lid en partner van PSA Holland en Global Speakers Federation.