Elisabeth Versluis – Je hebt de k van…

Elisabeth Versluis, Je hebt de k van…

 

Elisabeth tussen lavendel DSC00868

Vier van de 10 mannen en 3 van de 10 vrouwen krijgt kanker. Sterker: ieder mens maakt ‘slechte cellen’, die kunnen ontwikkelen tot een tumor. Het is dankzij de vernuftigheid van ons lichaam dat we niet allemaal een levensbedreigende tumor ontwikkelen.

Vanuit deze informatie kennen we dus allemaal meerdere mensen die kanker krijgen, en die vaak een scala aan behandelingen doorlopen. Soms komt hier een lijstje met klachten uit voort die ook na de behandelingen aanwezig blijven. Soms is je klachtenlijstje zó lang, dat je niet genoeg hulpverleners hebt om ze allemaal op te lossen, of je bent door je jaarlijkse bijdragen zorgverzekering heen.

 

Helaas, veel (voormalig) patiënten kennen het gevoel
dagelijks geconfronteerd te worden

met een wisselende en chronische restklachten.

 

DSC02819

En daar gaat dit werkboek over: Wat kan je zèlf doen aan die klachten? Liefst met laagdrempelig kruiden, die je misschien wel tot je verrassing onder je eigen sierplanten gaat vinden! Klachten die van ochtend tot avond kunnen spelen, krijgen in eenvoudige stappen de aandacht die ze graag krijgen van je.

 

Het boek is verschenen. Een versie voor de vrouw en een versie voor de man.

 

DSC09295Na intensieve ervaringen met operatie, radiotherapie of chemotherapie probeer ik praktische, eenvoudig uit te voeren suggesties te geven voor groot resultaat. We bekijken vriendelijke middelen die naast nuttig vaak ook een streling voor het oog zijn. Bovenal gun ik je het gevoel iets wezenlijks te kunnen doen voor jezelf en je feel good-gevoel te verfrissen met een kleurrijke en kruidige wind door het vernuft van kruiden en de verrassing van hun schoonheid en werking!

Wil je op de hoogte gehouden worden en een bericht ontvangen zodra dit boek klaar is?

 

Laat dan hier je naam en e-mailadres achter.