Een boek schrijven

Een boek schrijven maar geen idee waar je moet beginnen? Auteurscollege kan je op een professionele wijze verder helpen. Als ondernemer of professional, in je eigen werkveld, beschik je over unieke kennis en expertise. Door het schrijven van een boek kun je deze kennis op een makkelijke manier delen. Een eigen boek dwingt respect af en zal er voor zorgen dat je als autoriteit gezien zal worden in jouw beroep. Maar hoe begin je met het schrijven van een boek? Hoe breng je een goede structuur aan? In 90 dagen kun je een boek schrijven door middel van de hulp van Auteurscollege. Meer weten over onze dienstverlening?

een boek schrijven

Professionele gestructureerde begeleiding

Een boek schrijven met hulp van Auteurscollege? Wij begeleiden je door middel van 3 verschillende fases. Eerst moet het idee worden omgezet naar een manuscript. Daarna ga je de vertaalslag maken van manuscript naar een boek. Tot slot werk je samen met de schrijfcoach aan de zichtbaarheid van het geschreven boek. Bianca Kroon is eigenaar van Auteurscollege en beschikt over jarenlange ervaring als tekstschrijver, redacteur en uitgever. Naast een boek schrijven leer je ook hoe je je boek het beste kan promoten.

Wat levert een boek eigenlijk op?

Een boek schrijven is natuurlijk een investering. Wat kan het allemaal opleveren? Als professional kan een boek voor jou nieuwe deuren openen. Daarnaast help je andere mensen uit jouw werkveld met jou kennis en ervaring. Nieuwe betaalde spreekopdrachten, ervaringsdeskundige in de media of gezien worden als autoriteit behoort tot de mogelijkheden. Waarom kies je voor Auteurscollege?

  • Je helpt anderen met jouw kennis
  • Je wordt gevraagd als spreker op een podium
  • Het vastleggen van je kennis
  • Je wilt als ervaringsdeskundige in de media gevraagd worden
  • Gezien worden als autoriteit

Een boek schrijven? Auteurscollege helpt je verder!

Een boek schrijven? Kies dan voor de hulp van Bianca Kroon van Auteurscollege. Bianca begeleidt al sinds 1999 diverse auteurs in opdracht van educatieve uitgeverijen. Naast het schrijven van een boek ontvang je ook een marketingplan voor het promoten van je boek. Heb je vrijblijvende vragen aan Bianca? Neem dan telefonisch contact op via: 085 – 87 82 832. Je mag ook een mail sturen naar secretariaat@auteurscollege.nl. Of via het contactformulier.

bianca kroon