Fase 3 Van boek naar zichtbaarheid

Je boek is er. Nu is het zaak dat deze zo snel mogelijk wordt verspreid om de deur te openen tot het geven van (meer) presentaties, het aantrekken van nieuwe klanten of om erkend te worden als autoriteit op jouw vakgebied. Je boek kan de basis zijn van nieuwe producten die jouw expertise ondersteunen. Laat je boek vanaf nu voor jou werken!

Maatwerk

We bekijken de door jou gewenste resultaten en maken een marketingplan. Wat heb je nodig om je doelen te bereiken? De mogelijkheden zijn onuitputtelijk: presentatietechnieken, fotoshoot, mediatraining, vertalers, online training, luisterboeken…

Boeklancering

Geen boek zonder een boeklancering! Je zult ervaren dat dit het hoogtepunt is van een bijzondere periode en het startpunt van allemaal nieuwe kansen.

Sociale media

Je gaat sociale media inzetten naar een gestructureerd plan.

Pers

Je leert wanneer en hoe je persberichten schrijft, hoe je een perslijst opzet, het contact legt en onderhoudt.

Professioneel spreken

Ik breng je als schrijfcoach in contact met het (internationale) sprekersscene, en leer je hoe je je presentaties kunt voorbereiden, de zaal kunt vullen en een sprekersportfolio maakt.

Nieuwe producten of diensten

Met zo min mogelijk energie en kosten de kennis van je boek inzetten voor nieuwe producten en diensten. Zodat je onder de aandacht blijft van je doelgroep en de stroom van inkomsten kunt bestendigen.

Als je wilt weten welke mogelijkheden er voor jou zijn,
bel dan (085-8782 832) of maak gebruik van het kennismakingsgesprek.

Ik luister graag naar jouw verhaal.