Auteursdiner

Het auteursdiner is een inspirerende bijeenkomst waarbij een auteur wordt uitgenodigd om zijn of haar ervaring te delen tijdens een gezamenlijke maaltijd. Deelnemers kunnen in een ongedwongen manier vragen stellen, ervaringen delen of luisteren. Het aantal deelnemers is beperkt tot zes personen. De locatie is de keuze van de auteur en zal dus steeds rouleren.

Auteur van de maand

Wanda Everts

Auteur van Elegant beïnvloeden

 

Wanda Everts heeft zich verdiept in de psychologie van het conflict. Ze verstaat de kunst van het beïnvloeden van de lezer, zoals zij ook in haar trainingen, lezingen en workshops de deelnemers meeneemt om met meer compassie te willen luisteren. Ze leidt (aspirant) mediators op en biedt mediationvaardigheden aan voor professionals in het publieke domein.

Haar boek is bijzonder goed ontvangen. Ze geeft nu gastcolleges aan o.a. (open) universiteiten en diverse (hbo- en mbo-) opleidingen, en het boek wordt nu vertaald naar het Amerikaans. Wanda is een open en boeiende verteller.

Datum
Locatie
Adres

Tijd
Kosten
Bijzonderheden

donderdag 15 juni 2017
Restaurant De Handschoen
Nieuwe Deventerweg 103, 8014 AE Zwolle
17.00-20.30 uur
€ 97 excl. btw, inclusief diner, welkomstdrankje, koffie/thee
Heb je eetwensen, stuur deze dan, maximaal 24 uur voor de datum, in een mail naar: secretariaat@auteurscollege.nl

Meld je hier aan voor het Auteursdiner:

Let op: maximaal 6 plekken per avond! Zijn alle plekken reeds bezet en kun je niet meer bestellen, geef je dan op voor een wachtlijst via secretariaat@auteurscollege.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam en je telefoonnummer.