Auteursdag 9 oktober 2020

… werk maken van betaald spreken

[dt_fancy_separator separator_color=”custom” custom_separator_color=”#c4c4c4″]
IMG_2260
Vergaderenlacarte-groepintuinAlfheim_1386585571
IMG_2273

Het begon tijdens een van de schrijfdagen, een paar jaar geleden. Een klein groepje mensen, die een dag kwam schrijven. Er gebeurde wat. Er was contact. Inspirerend, confronterend, enthousiasmerend. En de deelnemers wilden wel meer. In de afgelopen jaren heb ik ontelbare keren gedacht dat auteur A eens in contact zou moeten komen met auteur B. Omdat ze elkaar aanvullen, omdat ze dezelfde doelgroep hebben of gewoon omdat ze elkaar zullen inspireren. En sinds 2019 is er twee keer per jaar een Auteursdag! Voor alle auteurs met een boek, voor de auteurs waarvan hun boek in productie is en voor de auteurs die nog aan het schrijven zijn. Het wordt een informele dag met sprekers die vanuit hun expertise, vertellen over verbinding. Een dag die ons allen samenbrengt. Een dag waar wij elkaar leren kennen, van elkaar mogen leren en elkaar motiveren.

Op 9 oktober 2020 hebben we sprekers die ons meer kunnen vertellen over hoe je meer en beter betaalde spreekopdrachten kunt krijgen.

Het programma:
10:00 – 10:30 uur Ontvangst met koffie & thee
10:30 – 10:45 uur Welkomstwoord door Bianca Kroon
10:45 – 11:15 uur Presentatie door Wanda Everts: verbinding door de juiste woorden
11:30 – 12:00 uur Presentatie door Peter Zinn: over de juiste verbinding met je toehoorders
12:00 – 13:00 uur Lunch
13:15 – 14:15 uur Presentatie door Chris Baldwin: de do’s en don’t rondom het het spreken als business (Engelstalig, al verstaat Chris uitstekend Nederlands)
14:45 – 15:30 uur Verbinding

Neem je boek mee

Er is een snuffeltafel waar je je boek(en) kunt neerleggen. Neem ze dus vooral mee! En een paar extra…

 

Neem een gast mee

Ken je iemand die deze dag ook heel interessant zou vinden? Bijvoorbeeld omdat hij/zij een boek wil schrijven en graag van anderen wil horen wat het publiceren van een boek betekent voor je business? Neem hem/haar mee! Gratis, wanneer jij hem/haar opgeeft bij jouw aanmelding.

Locatie

De Lunterse Boer, Boslaan 87, 6741 KD Lunteren.

Bereikbaarheid

De locatie is prima bereikbaar met de auto en er is volop parkeergelegenheid. Als je met de trein komt, word je opgehaald door de shuttle service. Laat het dan nog wel even weten.

 

Bijdrage kosten

€ 49,00 (exclusief btw), inclusief koffie/ thee/water, lunch van lokale producten en leveranciers, borrel (non-alcohol) en een gast.

Inspirerende locatie

De Lunterse Boer

Deze locatie biedt bijzondere ruimtes aan in de mooie omgeving van de Veluwe!

1
2
Ontwerp zonder titel